Urban Arrow bakfietsen zijn fietsen die als vervanging moeten dienen voor scooters en auto’s. De bakfietsen hebben een strak design en zijn zeer comfortabel. Bovendien worden de fietsen ook elektrisch aangedreven. De fietsen zijn dan ook een milieuvriendelijk alternatief voor de auto en de scooter. Zeker in grote steden waar alles vrij dicht op elkaar zit. De Urban Arrow bakfietsen zijn dus ideaal voor in de stad. Het is echter ook prima mogelijk om langere afstanden af te leggen met de fietsen.

Ben jij benieuwd naar wat Urban Arrow bakfietsen nu precies zijn? Wij vertellen je graag meer over deze bijzondere fietsen.

De uitstraling van de Urban Arrow bakfietsen

De uitstraling van de Urban Arrow fietsen is zeker uniek te noemen. Je herkent de fietsen al snel aan de vorm van de bak die op de voorkant van de fiets zit. De fietsen zijn dus niet te vergelijken met de gemiddelde fiets of bakfiets. De Urban Arrow fiets is simpelweg een uniek vervoermiddel. Het ontwerp van de fiets draagt echter niet alleen bij aan een unieke uitstraling, maar zorgt er ook voor dat de fiets zeer snel op gang komt en comfortabel is. De meeste mensen die voor het eerst op een Urban Arrow stappen, merken op hoe comfortabel de fiets is.

Het ontstaan van deze bakfietsen

Als je in een van de grote steden woont, zie je de Urban Arrow fietsen waarschijnlijk al regelmatig voorbij komen. Toch bestaan de fietsen nog niet zo heel lang. Deze fietsen worden namelijk pas gemaakt sinds 2009. Desondanks hebben de fietsen al een hoop fans. Dat komt ook door de manier waarop men bij Urban Arrow met feedback omgaat. De ontwerpers vragen iedereen om input te geven. Zo proberen de ontwerpers om een fiets te creëren die aan een ieder zijn wensen voldoet. Het lijkt erop dat Urban Arrow hierin geslaagd is. De feedback op de fietsen is namelijk ontzettend goed.

Waar koop je een Urban Arrow fiets?

Een Urban Arrow fiets kun je op diverse plekken kopen. Een van de betere winkels is bijvoorbeeld hetzwartefietsenplan.com. Dit bedrijf heeft ook 20 fysieke winkels en dus niet alleen een webshop. Bij dit bedrijf koop je de Urban Arrow fietsen bovendien voor de laagste prijs. Als je al een lange tijd deze fiets wilt hebben is dit dus het perfecte bedrijf om de fiets bij te bestellen. Zo kun je straks eindelijk genieten van comfortabele ritjes op de Urban Arrow.

Ben je benieuwd naar welke Urban Arrow fietsen er allemaal zijn? Dan raden we je ook aan om eens op de website te kijken. Zo krijg je een goed beeld van de mogelijkheden die je hebt als je zo’n fiets wilt.