Wilt u uw inkomsten verhogen? Begrijpt u dat u snel een gratis website kunt opstarten, gerichte sitebezoekers naar de website kunt leiden en een uitstekend inkomen kunt verdienen? Hieronder is precies hoe.

Oké, het is niet specifiek 100% gratis. U zult zeker nog steeds moeten betalen voor een goede domeinnaam, evenals voor Webhosting. Waarom heb je een domein nodig? Uw domeinnaam op internet is ook uw handelsmerknaam. Mensen houden waarschijnlijk de naam in gedachten en beginnen zaken met u te doen. Helpen bij het opbouwen van vertrouwen. Het verzendt ten minste het bericht dat u belangrijk genoeg bent voor uw service om een ​​juiste naam te registreren.

Wanneer u een domein hebt, heeft u waarschijnlijk een hostingaccount nodig om het domein te hosten. Dat is ook vrij goedkoop. U kunt zich inschrijven voor een gedeelde cPanel-hosting en bereid u voor op slechts 5 dollar per maand. Houd er rekening mee dat het noodzakelijk is dat u zich inschrijft voor het organiseren van cPanel. Het is gewoon hoe u uw gratis website gaat verkrijgen.

Doorgaans kost een website honderden dollars om op te richten. Een webdesigner zal u zeker per pagina factureren. En elke pagina kan u $ 100 of zelfs meer opleveren. Dus een kleine site met slechts 5 pagina’s kan je $ 500 kosten. Met cPanel hosting kunt u echter eenvoudig een gratis Web Content Monitoring System (CMS) installeren. Populaire omvatten zowel WordPress, Joomla als Drupal. Dit zijn allemaal open resource-software en u kunt ze gebruiken om uw sites van stroom te voorzien zonder een cent te betalen.