Noordwijk is een prachtige plek die aan de Nederlandse kust ligt. In Noordwijk zijn zeer veel mooie bezienswaardigheden te bezoeken die je het makkelijkst op de fiets kunt ontdekken. Je kunt enorm veel mooie plekken zien in Noordwijk. Je kunt genieten van een aantal verschillende fietsroutes die je kan nemen door het prachtige duinlandschap.

Eindeloze uitzichten aan de kustlijn

We beginnen de lijst met de brede kustlijn van Noordwijk. Dit dorp heeft een heel lang zandstrand. Als je langs de kust fietst, dan kun je lekker genieten van de frisse lucht en het prachtige uitzicht. Noordwijk is ook een plek met veel leuke en gezellige strandtenten. Mocht je een fietstocht maken, dan kun je een gezellig bezoekje brengen bij een van de strandtenten voor een drankje of een lekkere maaltijd.

De Langevelderslag

Als je de duinpaden volgt, dan kom je uiteindelijk bij de Langevelderslag aan. Dit is een schitterende duinvallei met weelderige vegetatie. Hier kun je in alle rust genieten van de natuur zonder dat het druk wordt. Je kunt hier veel leuke activiteiten uitvoeren, zoals een wandeling maken, luisteren naar het gezang van de vogels en kijken naar de prachtige kleurrijke bomen.

Kasteel Calorama

Als je vervolgens weg van de kust fietst, dan kom je uiteindelijk bij Kasteel Calorama aan. Dit is een prachtig landhuis uit de 19e eeuw. Je vindt naast het landhuis mooie parken. Een bezoek in het kasteel brengen is jammer genoeg niet mogelijk, maar je kunt wel het omliggende landschap en de prachtige tuinen zien. Kasteel Calorama is de perfecte plek voor een fietspauze na een lange fietstocht.

Space Expo

Mocht je geïnteresseerd zijn in de ruimte, dan is een bezoek brengen aan Space Expo een vereiste. Dit is een plek waar je van alles komt te weten over ruimtevaart, astronauten, de ruimte en sterren. Space Expo is een interactief museum dat voor alle leeftijden geschikt is.

Fiets huren

Als je een fietstocht wilt maken, dan is een fiets wel handig. Je hebt enorm veel fietsverhuur Noordwijk opties, zoals Lemonbike. Daar kun je allerlei soorten fietsen huren. Kies er eentje die het beste bij jou en jouw avontuurlijke leven op de fiets past.